Cégünkről      Szolgáltatásaink      Elérhetőség      Ajánlatkérés      Reklámfilm      Ügyfélkapu      Tippek, ötletek      Hírlevél      Vendégkönyv      Állásajánlatok  
Fürészüzem        Fatelep        Famegmunkáló üzem        Zsindelycentrum        Bútorlaptelep        Lapszabászat        Nagyker tevékenység
Bútorlaptelep
  Árjegyzékek
  Termékeink
  Rétegelt lemezek
  Nyír
  Bükk
  Meranti
  Csúszásmentesített
  Natúr farostlemezek
  MDF lapok
  MDF
  Hajlítható MDF
  HDF Lapok
  Natúr faforgácslapok
  Laminált faforgácslapok
  OSB lapok
  Táblásított lapok
  1 rétegű
  3 rétegű
  Furnérozott termékek
  Furnérozott faforgácslap
  Munkalapok
 
Akciók, újdonságok
 
 
 
 
Bútorlaptelep
 

Az 1990-es években alakult bútorlaptelepünk kezdetben a Csokonai utcában várta kedves vásárlóit, majd 2000-től a Szadai úti telephelyre költözött.

Megújult formában, kibővített termékkínálattal igyekszik azóta is a változó piaci igényeket mind szélesebb körben kielégíteni. A hagyományosnak mondható lap- lemez termékek mellett megjelentek a legmodernebb táblásított falapok, furnérozott termékek, perfetti lemezek, csúszásmentesített faforgácslapok is. OSB termékekben kis- és nagykereskedelmet is folytatunk.

A tevékenységi kör lapszabászattal is kibővült, ahol precíz HOLZ-HER technikával dolgozunk.

Vásárlóinknak, korszerű lapszabász program segítségével, szakképzett munkatársak segítenek a méretjegyzékek legoptimálisabb összeállításában., segítenek megtalálni az árban és minőségben legkedvezőbb megoldásokat, és rendelkezésre állnak a helyes alkalmazási technológiák megismertetésében.

Telepünkön jelentős árukészlettel, versenyképes árakkal, állandó akciókkal várjuk a bútorasztalosokat, kivitelezőket és az egyéni vásárlókat egyaránt.

Honlap: Dimensions Kft.