Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Örömmel köszöntjük vállalatunk honlapján.

Cégünk, a Türgyei Fatelep és Fűrészüzem, egy majd 100 éves asztalos múltra visszatekintő családi vállalkozás, mely egyre jelentősebb szereplője a magyar faiparnak és fakereskedelemnek.

Jelenlegi tulajdonosai, én és feleségem, a harmadik generáció vagyunk, akinek a fa jelenti a megélhetést. A kezdetekben nagyapám, majd édesapám neves asztalosműhelyeként üzemelő céget 1990-ben szüleim bővítették fakereskedéssé. Feleségemmel 1997 óta üzemeltetjük a vállalkozást. A kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó Türgyei Fatelep Kft-t 2000-ben hoztuk létre, 2008. júniusában pedig faipari sokrétűségünket jobban kifejező cégnevet választottunk, Türgyei Faipari Kft-re módosítottuk nevünket.

A faipari szakértelemnek, a kitartó munkának és az alkalmazott modern technológiának eredményeként cégünk tevékenysége folyamatosan bővül.

Az eltelt évek változó piaci igényeihez igazodva mára termékek és szolgáltatások széles választékával jelentünk meg vásárlóink előtt. Termékszerkezetünkben továbbra is uralkodó helyet foglalnak el a különböző fenyő termékek és fűrészáruk , de a fakereskedés mára famegmunkáló üzemmel, bútorlap teleppel és lapszabászattal, építőipari termékek széles választékával egészült ki. „Zsindelycentrumunk” termékkínálatában a tetőfedőanyagok valamennyi típusa megtalálható. 2006 augusztusa óta pedig már egy országosan is egyedülálló, számítógépes technikával vezérelt fűrészüzemmel is várjuk megrendelőinket.

Fő célkitűzésünk a változó gazdasági és piaci körülmények között, a versenyképes választék- és árpolitikán túl, a vevői elégedettség elérése és megtartása. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat és fejlesztjük működési körülményeinket. A kereskedés mellett szeretnénk magas szintű szaktanácsadással is elnyerni vásárlóink bizalmát.

Reméljük, hogy fáradozásaink nem hiábavalóak, és egyre több elégedett vásárlónk gondolataiban válik a Türgyei név a minőség és a megbízhatóság védjegyévé.

Látogatását megköszönve:

Türgyei Imre és Türgyei Angelika 
ügyvezetők