A FAKRO tetőtéri ablak kiváló minőségű termék, amely a legjobb alapanyagokból a legmodernebb technológia felhasználásával készül, ami garantálja tartósságát, a biztonságot, a funkcionalitást és a nagyon jó hőszigetelő képességet.

A tetőtéri ablakok az újonnan épített épületek nélkülözhetetlen részeivé váltak, mert új lehetőségeket nyitnak a modern építészet és a belsőépítészet számára. A tetőtéri ablakok alkalmazásának köszönhetően az eddig használaton kivüli padlásteret könnyedén átalakíthatjuk tetszésünk szerinti stílusban dolgozó-, pihenő- vagy gyermekszobává.
A FAKRO számos, figyelemre méltó szerkezeti megoldású tetőablakot kínál, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet a tetőtérben. A szabványos méreteken kívül egyedi méretű, alakú vagy színű ablakokra is elfogadunk megrendeléseket. Mindez azért, hogy az álmok valóra váljanak….

Termék

Fakro billenő ablakok

A Fakro billenő tetőtéri ablakok vasalatának köszönhetően az ablakszárny 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület is könnyedén tisztítható. A többrétegű hőszigetelő üvegezés külső edzett üveggel készül, ami a mechanikai hatások ellen fokozott ellenállást biztosít.

Fakro térdfal ablakok

A térdfal ablak olyan, a függőleges térdfalba épített ablak, amely csatlakozik a tető síkjába szerelt standard ablakhoz. Nyitható és nem nyitható változatban kapható. A nyitható változat kiegészíthető a teljes nyitást meggátoló szerkezettel.

Fakro felnyíló-billenő ablakok

A felnyíló-billenő ablak két nyitási módot tesz lehetővé. Az ablakszárnyat 0-30 fokig bármely szögben fel lehet nyitni, ami lehetővé teszi a jó kilátást, főként alacsony dőlésszögű tetők esetében. Az ablakszárnyat 180°-ban ki is lehet fordítani, a külső üvegfelület kényelmes megtisztításának céljából.