A melegburkolatok legtermészetesebb változata a natúr fa lambéria és hajópadló. Leggyakoribb alapanyaguk a lucfenyő, de készítik erdeifenyőből (borovi) és vörösfenyőből is. A beltéri célú lambériáink 12,5 mm vastagok, fal- és mennyezetburkolatnak alkalmasak. Tetőterek és ereszaljak burkolatára a 14 mm és 16mm vastag lambériáink használatosak. Legvastagabb lambériáink a 19 mm és 21mm vastag fózolt hajópadló, melyet kifejezetten kültéri ereszalj- és falburkolatokhoz ajánlunk. Lambériáink három különböző profillal (softline, trapéz, fózolt), három féle minőségben (A, AB, B) és ötféle vastagságban ( 12,5mm. 14mm, 16mm, 19mm, 21mm) készülnek. Elsősorban német gyártmányú minőségi lambériák forgalmazásával foglalkozunk, de népszerű termékünk, a saját gyártású fózolt hajópadlónk is, mely a legvastagabb (21mm) és legkedvezőbb árú termékünk.

Hajópadlóink beltéri járó- és falfelületetek céljára készülnek 19 mm és 22mm vastagságban. A hajópadlók összeillesztés után teljesen sík, mintázat nélküli felületet képeznek.

A hosszúsági méretek 3,30 m-től 5,70 m-ig 30cm-es ugrásonként, de a magyar igényeknek megfelelően 4m és 5m hosszúságban is rendelhetők.