Cégünkről      Szolgáltatásaink      Elérhetőség      Ajánlatkérés      Reklámfilm      Ügyfélkapu      Tippek, ötletek      Hírlevél      Vendégkönyv      Állásajánlatok  
Fürészüzem        Fatelep        Famegmunkáló üzem        Zsindelycentrum        Bútorlaptelep        Lapszabászat        Nagyker tevékenység
Fatelep
  Építőanyag
  Isover
  Rockwool
  Rigips
  Tetőtéri ablakok
  Velux
  Fakro
  Tetőtéri ablakok kiválasztása
  Árjegyzékek
  Termékeink
  Gerenda, zárléc, tetőléc
  Palló, colos deszka
  Barkácslécek
  Lambériák, hajópadlók
  Lambéria
  Fózolt hajópadló
  Járó hajópadló
  Faházborító
  Rétegragasztott fatartók, frízek
  Rétegragasztott fatartó
  KVH
  Fríz
  Tetőfóliák
  Solflex
  Isotex
 
Akciók, újdonságok
 
 
 
 
Fatelep - Építőanyag - Rockwool
 MULTIROCK

Termékleírás: Rugalmas, műgyanta kötésű, csupasz, normál kőzetgyapot lemez.
Méret: 1000x625 mm
Hővezetési tényező: 0,033 W/mK
Éghetőség: nem éghető

MAGASÉPÍTÉS
Válaszfalakhoz, homlokzati acél kazettákhoz, külső falak utólagos belső hőszigeteléséhez, fafödémekhez és álmennyezetekhez.

Az iparosított technológiával készült épületek (pl. nagyblokkos, paneles, alagútzsalus stb.) falainak nem kielégítő hőszigetelése a volt szocialista országok építészetének egyik legterhesebb öröksége. Az ilyen épületekben található helyiségek külső falait legcészerűbb Rockwool MULTIROCK PLUS-szal utólagosan, belülről hőszigetelni. A belső burkolat mögött ilyen esetben mindig párazáró műanyag fóliát kell beépíteni. A Rockwool MULTIROCK PLUS alkalmazásának egyik legígéretesebb területe a könynyűszerkezetes épületek homlokzati acél kazettáiba történő beépítés.
A kőzetgyapot lemezek kellő merevsége az acélkazetták mellett lehetővé teszi a járatos gipszkarton válaszfal rendszerekben alkalmazott C profilú vázoszlopok közé történő beépítést is, a 625, illetve 600 mm-es lemezszélesség szükségtelenné teszi a lemezek beszabását is. A Rockwool MULTIROCK PLUS kőzetgyapot lemezek egyik szélükkel a gipszkarton válaszfal C profiljába illesztve akár 5 m magasságig is egymásra helyezhetők anélkül, hogy a kivitelezést követően a gipszkarton borítás mögött lecsúsznának.
A Rockwool MULTI-ROCK PLUS kitűnő hangszigetelési, hangelnyelési tulajdonsággal rendelkezik. A hanghullámok, mint mechanikus rezgés a kőzetgyapot belsejébe jutva az elemi kőzetszálak között súrlódási hővé alakul át.
A Rockwool MULTIROCK PLUS kiváló hőszigetelő képessége folytán az energiatakarékosság egyik leghatékonyabb eszköze. Nemcsak a megfelelô zajvédelmet biztosítja, hanem egyúttal javítja a belső terekban a komfortérzetet is.

A Rockwool MULTIROCK PLUS-t igen magas, 1000 °C feletti olvadáspontja és "nem éghető (A1)" besorolása különösen alkalmassá teszi olyan falszerkezetek hő- és hangszigetelésére, melyek esetében a tűzvédelem kiemelt jelentőségű. A Rockwool MULTIROCK PLUS többcélú kőzetgyapot lemez nemcsak a megvédi a vele szigetelt szerkezeteket az esetleges tűz hatásával szemben, hanem a tűzterjedést is meggátolja. Hő hatására mérgező, robbanásveszélyes vagy tájékozódást korlátozó füstöt nem fejleszt. A Rockwool MULTIROCK PLUS kőzetgyapot lemez öregedésálló, nem korhad, nem zsugorodik és nincs hőmozgása. Rovarok és rágcsálók nem tesznek kárt benne. A Rockwool MULTIROCK PLUS magyar termék.
A Rockwool MULTIROCK PLUS kiváló minôségét az ISO 9001 szerinti szigorú gyártóművi és független külső minőség-ellenőrzés szavatolja.

DELTAROCK

Termékleírás: Rugalmas, műgyanta kötésű, csupasz, normál kőzetgyapot lemez.
Méret: 1000x625 mm
Hővezetési tényező: 0,033 W/mK
Éghetőség: nem éghető

MAGASÉPÍTÉS
Európa közkedvelt kőzetgyapot terméke a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez.

A Rockwool DELTAROCK éklemez ideális szigetelőanyag a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az ék-lemezeket átfogójuk mentén egymással szembeforgatva és eltolva az éklemezek befogói között 50 és 100 cm közötti bármilyen szarufaköz-távolságot (illetve az ékeknek a szarufák közé történő optimális befeszüléséhez szükséges, annál 1 cm-rel nagyobbat) egyszerűen beállíthatunk. Az éklemezek túlnyúló sarkait késsel le lehet vágni. Az éklemezeket bárki, különösebb szaktudás és segítség nélkül is könnyedén beépítheti. Az elemek leszabása során csak a levágott sarkok képeznének hulladékot, de kisebb zugok kitöltéséhez ezek is felhasználhatók, ezért gyakorlatilag nincsen beépítési anyagveszteség. Mivel a Rockwool DELTAROCK éklemezek kellő saját merevséggel rendelkeznek ahhoz, hogy a szarufák közé befeszüljenek, ezért semmilyen pótlólagos rögzítésükre nincs szükség!

A Rockwool DELTAROCK éklemezek rugalmasak, hézagmentesen csatlakoznak egymáshoz és a szarufákhoz. Teljes keresztmetszetükben víztaszítóak, így a beépítés során vagy azután támadó nedvességgel (csapóeső, porhó) szemben ellenállóak.

A Rockwool DELTAROCK kiváló hőszigetelő képessége folytán az energiatakarékosság egyik leghatékonyabb eszköze. Nemcsak a megfelelő zajvédelmet biztosítja, hanem egyúttal javítja a belső terekben a komfortérzetet is. Nemcsak a külső hideg ellen hőszigetel, hanem a nyári hőség ellen is hatásos védelmet biztosít. A Rockwool DELTAROCK olvadás-pontja 1000 C° feletti, és "nem éghető (A1)" besorolású.
A Rockwool DELTAROCK kőzetgyapot éklemez öregedésálló, nem korhad, nem zsugorodik és nincs hőmozgása. Rovarok, madarak és rágcsálók nem tesznek kárt benne. A Rockwool DELTAROCK kiváló minőségét az ISO 9001 szerinti szigorú gyártóművi és független külső minőségellenőrzés szavatolja. A Rockwool DELTAROCK magyar termék.

 
Honlap: Dimensions Kft.