Cégünkről      Szolgáltatásaink      Elérhetőség      Ajánlatkérés      Reklámfilm      Ügyfélkapu      Tippek, ötletek      Hírlevél      Vendégkönyv      Állásajánlatok  
Fürészüzem        Fatelep        Famegmunkáló üzem        Zsindelycentrum        Bútorlaptelep        Lapszabászat        Nagyker tevékenység
Fatelep
  Építőanyag
  Isover
  Rockwool
  Rigips
  Tetőtéri ablakok
  Velux
  Fakro
  Tetőtéri ablakok kiválasztása
  Árjegyzékek
  Termékeink
  Gerenda, zárléc, tetőléc
  Palló, colos deszka
  Barkácslécek
  Lambériák, hajópadlók
  Lambéria
  Fózolt hajópadló
  Járó hajópadló
  Faházborító
  Rétegragasztott fatartók, frízek
  Rétegragasztott fatartó
  KVH
  Fríz
  Tetőfóliák
  Solflex
  Isotex
 
Akciók, újdonságok
 
 
 
 
Fatelep - Építőanyag - Tetőtéri ablakok - Fakro
 

A FAKRO tetőtéri ablak kiváló minőségű termék, amely a legjobb alapanyagokból a legmodernebb technológia felhasználásával készül, ami garantálja tartósságát, a biztonságot, a funkcionalitást és a nagyon jó hőszigetelő képességet.

A tetőtéri ablakok az újonnan épített épületek nélkülözhetetlen részeivé váltak, mert új lehetőségeket nyitnak a modern építészet és a belsőépítészet számára. A tetőtéri ablakok alkalmazásának köszönhetően az eddig használaton kivüli padlásteret könnyedén átalakíthatjuk tetszésünk szerinti stílusban dolgozó-, pihenő- vagy gyermekszobává.
A FAKRO számos, figyelemre méltó szerkezeti megoldású tetőablakot kínál, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet a tetőtérben. A szabványos méreteken kívül egyedi méretű, alakú vagy színű ablakokra is elfogadunk megrendeléseket. Mindez azért, hogy az álmok valóra váljanak....

Termék


Fakro billenő ablakok

A Fakro billenő tetőtéri ablakok vasalatának köszönhetően az ablakszárny 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület is könnyedén tisztítható. A többrétegű hőszigetelő üvegezés külső edzett üveggel készül, ami a mechanikai hatások ellen fokozott ellenállást biztosít.


Fakro térdfal ablakok

A térdfal ablak olyan, a függőleges térdfalba épített ablak, amely csatlakozik a tető síkjába szerelt standard ablakhoz. Nyitható és nem nyitható változatban kapható. A nyitható változat kiegészíthető a teljes nyitást meggátoló szerkezettel.


Fakro felnyíló-billenő ablakok

A felnyíló-billenő ablak két nyitási módot tesz lehetővé. Az ablakszárnyat 0-30 fokig bármely szögben fel lehet nyitni, ami lehetővé teszi a jó kilátást, főként alacsony dőlésszögű tetők esetében. Az ablakszárnyat 180°-ban ki is lehet fordítani, a külső üvegfelület kényelmes megtisztításának céljából.

 
Honlap: Dimensions Kft.