Cégünkről      Szolgáltatásaink      Elérhetőség      Ajánlatkérés      Reklámfilm      Ügyfélkapu      Tippek, ötletek      Hírlevél      Vendégkönyv      Állásajánlatok  
Fürészüzem        Fatelep        Famegmunkáló üzem        Zsindelycentrum        Bútorlaptelep        Lapszabászat        Nagyker tevékenység
Fatelep
  Építőanyag
  Isover
  Rockwool
  Rigips
  Tetőtéri ablakok
  Velux
  Fakro
  Tetőtéri ablakok kiválasztása
  Árjegyzékek
  Termékeink
  Gerenda, zárléc, tetőléc
  Palló, colos deszka
  Barkácslécek
  Lambériák, hajópadlók
  Lambéria
  Fózolt hajópadló
  Járó hajópadló
  Faházborító
  Rétegragasztott fatartók, frízek
  Rétegragasztott fatartó
  KVH
  Fríz
  Tetőfóliák
  Solflex
  Isotex
 
Akciók, újdonságok
 
 
 
 
Fatelep - Termékeink - Lambériák, hajópadlók
 

A melegburkolatok legtermészetesebb változata a natúr fa lambéria és hajópadló. Leggyakoribb alapanyaguk a lucfenyő, de készítik erdeifenyőből (borovi) és vörösfenyőből is. A beltéri célú lambériáink 12,5 mm vastagok, fal- és mennyezetburkolatnak alkalmasak. Tetőterek és ereszaljak burkolatára a 14 mm és 16mm vastag lambériáink használatosak. Legvastagabb lambériáink a 19 mm és 21mm vastag fózolt hajópadló, melyet kifejezetten kültéri ereszalj- és falburkolatokhoz ajánlunk. Lambériáink három különböző profillal (softline, trapéz, fózolt), három féle minőségben (A, AB, B) és ötféle vastagságban ( 12,5mm. 14mm, 16mm, 19mm, 21mm) készülnek. Elsősorban német gyártmányú minőségi lambériák forgalmazásával foglalkozunk, de népszerű termékünk, a saját gyártású fózolt hajópadlónk is, mely a legvastagabb (21mm) és legkedvezőbb árú termékünk.

Hajópadlóink beltéri járó- és falfelületetek céljára készülnek 19 mm és 22mm vastagságban. A hajópadlók összeillesztés után teljesen sík, mintázat nélküli felületet képeznek.

A hosszúsági méretek 3,30 m-től 5,70 m-ig 30cm-es ugrásonként, de a magyar igényeknek megfelelően 4m és 5m hosszúságban is rendelhetők.

 
Honlap: Dimensions Kft.